0

Ottomar Ladva noorte EMil kiirmales kolmas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Euroopa noorte välk- ja kiirmale meistrivõistlustel Montenegros Budvas saavutas 16aastane haapsallane Ottomar Ladva kiirmales vanuseklassis U16 3. koha.

Eile õhtul lõppenud võistlusel osales 25 maletajat 10 riigist. Päev varem toimunud välkmale võistlustel nii hästi ei läinud, kui Ottomar jäi 50 osalejaga võistlustel U18 vanuserühmas 10. kohale. Täna õhtul on võistkondlikud meistrivõistlused ja ülehomme algab tavamale EM võistlus.

Seekord on Eestist võistlustele saabunud suur delegatsioon, poiste ja tüdrukute vanuseklasside peale kokku 27 võistejat välk- ja kiirmales. Väga hästi läks tallinlannal Mai Narval, kes saavutas oma vanuseklassis nii välk- kui ka kiirmales esikoha.

Ailar Ladva

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz