Ottomar Ladva võitis pokkeriturniiril üle 400 000 euro

Ottomar Ladva. Foto: Jokker.ee
Ottomar Ladva. Foto: Jokker.ee

23-aastane Haapsalust pärit Eesti pokkeritalent Ottomar Ladva võitis öösel PartyPoker’is lõppenud MILLIONS Online 6-Max Super High Roller turniiri ning teenis 525 089 dollarit ehk 432 314 eurot auhinnaraha, kirjutas Delfi.

Turniiri sisseost oli hiiglaslik 25 500 dollarit, millele Ottomar hankis pileti soodsamalt läbi satelliitturniiri. Kaks päeva väldanud turniirile tehti kokku 70 sisseostu ning selle auhinnafond oli 1,75 miljonit dollarit, teatas portaal jokker.ee.

Kaks tundi väldanud esikohaduellis tuli Ladval alistada maailma turniiriedetabeli läbi aegade teine number Justin Bonomo, kes võitnud oma pokkerikarjääri jooksul üle 50 miljoni dollari auhinnaraha.

Tegemist on suuruselt viienda online-turniirivõiduga Eesti ajaloos.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ettur
3 aastat tagasi

Siin küsimus J.Karilaiule – kuidas on kulgenud J.Ehlvesti maleakadeemia tegevus Haapsalus, mille te suurte eesmärkide nimel ellu kutsusite? Kui Ladva sukeldus tulusamatele jahimaadele – pokkerimaailma, siis kas Ehlvesti midagi veel Haapsaluga ka seob?

ettur
3 aastat tagasi
Reply to  ettur

…või oli Haapsalu maleakadeemia ühe mängija ja ühe treeneri projekt?

piimajõed hakkavad voolama
3 aastat tagasi
Reply to  ettur

Valimised pole kaugel, küll mesijutud hakkavad uuesti meile kõrvu kostma. Ju siis praegu on veidi vara veel.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  ettur

pokker on ka paras male ju, ainult, et tulusam tuhandetes kordades. Vähemalt üks ajudega inimene, kes ei lasknud oma elu vaesuse mööda, vaid pani oma arukuse raha teenima. Raha = mugav elu!

Miralda
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Väga palju raha = mugav elu ja kindlasti maohaavad!

mida asja
3 aastat tagasi
Reply to  Miralda

pidi targutama või?

H.T
3 aastat tagasi
Reply to  ettur

Maletreeningud toimuvad regulaarselt. Kohtutud on mitmete sarnaste klubidega/koolidega üle eesti ja põhjamaades.Hetkel pandeemia olukorras väldime kontakte, treeningud ja võistlused toimuvad interneti vahendusel kahjuks

Harald
3 aastat tagasi

Male on mõttehiiglastele…
Paul Keres oli poisike Ottomari kõrval