3

Ottomar Ladva võitis rahvusvahelise pokkeriturniiri 

Lääne Elu

info@le.ee

Ottimar Ladva. Foto Tallinn Showdown / Elena Kask

Neljakordne Eesti malemeister, 24-aastane Ottomar Ladva võitis kolmapäeval tipp-pokkeri GG-võrgustiku iganädalase suurturniiri, millega kaasnes 286 843 dollarit auhinnaraha.

Viiamane tipp-pokkeri turniiri võit ei tulnud kergelt. 132 osalejaga Millions 10 000 dollari osalustasuga turniiri ärevaim hetk Ladvale oli jaotuses, mis otsustas kolmanda koha saatuse. Lisainfo turniiri käigu kohta jokker.ee

Pokkerimaailmas hinnatud Eesti noor malemeister on ainuüksi tänavu võitnud netipokkeri turniiridelt üle 2 miljoni dollari. Kokku on Ladval oma tema lühikese pokkerikarjääri jooksul ette nädata juba üle 3,5 miljoni dollari eest võite, mis kinnitab ta pokkerimaailma tippklassi.

Peale pokkeriturniiri võitude on noormees saavutanud palju malespordis, seda juba Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilasena. Ladva on neljakordne Eesti malemeister, Eesti noorim malemeister ning saavutanud 12-aastaselt kiirmale Euroopa noorte meistrivõistlustel kolmanda koha.  Peale maletamise näitab praegu Mehhikos elav noormees online pokkeriturniiridel tippvormi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
arvaja
arvaja

lugege kord üle mida kirjutate.

mis mis
mis mis

läks male igavaks v

Vbl
Vbl

väidab, et ei läinud igavaks, aga leiva peab ka lauale kuidagi teenima ju. Malet võib hobikorras edasi mängida.

wpDiscuz