Ottomar Ladva võitis rahvusvahelise pokkeriturniiri 

Lääne Elu

info@le.ee

Ottimar Ladva. Foto Tallinn Showdown / Elena Kask

Neljakordne Eesti malemeister, 24-aastane Ottomar Ladva võitis kolmapäeval tipp-pokkeri GG-võrgustiku iganädalase suurturniiri, millega kaasnes 286 843 dollarit auhinnaraha.

Viiamane tipp-pokkeri turniiri võit ei tulnud kergelt. 132 osalejaga Millions 10 000 dollari osalustasuga turniiri ärevaim hetk Ladvale oli jaotuses, mis otsustas kolmanda koha saatuse. Lisainfo turniiri käigu kohta jokker.ee

Pokkerimaailmas hinnatud Eesti noor malemeister on ainuüksi tänavu võitnud netipokkeri turniiridelt üle 2 miljoni dollari. Kokku on Ladval oma tema lühikese pokkerikarjääri jooksul ette nädata juba üle 3,5 miljoni dollari eest võite, mis kinnitab ta pokkerimaailma tippklassi.

Peale pokkeriturniiri võitude on noormees saavutanud palju malespordis, seda juba Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilasena. Ladva on neljakordne Eesti malemeister, Eesti noorim malemeister ning saavutanud 12-aastaselt kiirmale Euroopa noorte meistrivõistlustel kolmanda koha.  Peale maletamise näitab praegu Mehhikos elav noormees online pokkeriturniiridel tippvormi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
arvaja
2 aastat tagasi

lugege kord üle mida kirjutate.

mis mis
2 aastat tagasi

läks male igavaks v

Vbl
2 aastat tagasi
Reply to  mis mis

väidab, et ei läinud igavaks, aga leiva peab ka lauale kuidagi teenima ju. Malet võib hobikorras edasi mängida.