0

Läänemaa maadluspoisid korjavad medaleid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Joonas Kaskmäe hoiab süles Robin Mõtti. Foto: erakogu
Joonas Kaskmäe hoiab süles Robin Mõtti. Foto: erakogu

Maadlushooaja avavõistlusel 14. septembril Sindis austati 12. korda kohalikku kauaaegset spordivedurit Leo Kreininit. Läänemaad esindas 11 noort maadlejat.

Esikolmiku kohti jagus meie maadlejaile järgmiselt: Robin Mõtt kuni 29 kg 3. (Lihula), Kevin Uspenski kuni 35 kg 3., Robin Uspenski kuni 40 kg 1. Samas kaalus saavutas 2. koha Danila Boikov (Kõik Haapsalu spordikoolist) ja 3. koha Ken–Indrek Klimpuš (Lihula).

Lauri Leier sai kehakaalus kuni 76 kg 1. koha ja Keiro Raudkats kuni 100 kg kaalus 3. koha, mõlemad harjutavad Tallinnas ja kuuluvad Dünamo ridadesse.

Nädal hiljem peetud võistlustega Võrus mälestati esimest Eesti maadluse olümpiavõitjat Eduard Pütseppa juba 37. korda. Võistlusel osales ligi 100 noort maadlejat. Võrus esindasid Läänemaad kolm sportivat koolinoort. Robin Mõtt saavutas kuni 26 kg kehakaalus 3. koha, Joonas Kaskmäe kuni 85 kg 1. koha (mõlemad Lihulast) ja Lauri Leier kuni 76 kg 1. koha.

Sel nädalavahetusel on Lihula gümnaasiumi spordihoones (Jaama 9) juba 3. korda Läänemaa esimese maailmameistri Gustav Vahari memoriaal, kuhu on oodatud külalisi kõikjalt Eestist. Võistluste algus on laupäeval kell 11 ja on kõikidele huvilistele tasuta, üritust toetab Kultuurkapital.

Janar Sõber

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz