Läänlase foto on Eesti Ekspressi konkursi finaalis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Must ja valge koer hommikusörgil. Foto: Rita Helisma
Must ja valge koer hommikusörgil. Foto: Rita Helisma

Eesti Ekspressi lugejad hääletasid läänlase Rita Helisma pildi nädalalehe fotokonkursi “Pehmed väärtused” finaali. 22 finalisti hulgast saab rahvas veel täna valida oma lemmiku.

Eesti Ekspress avaldas suve jooksul igas lehenumbris ühe lugejate poolt Facebookis lemmikuks hääletatud foto ja ühe žürii lemmiku. Nüüd hääletatakse suviste väljavalitute hulgast võitja.

Rita Helisma rääkis, et tegi finaali jõudnud pildi 19. juuni hommikul promenaadi linnuvaatlustornist.

“Sirutasin parasjagu ennast päikese poole, kui tornist alla vaadates märkasin üht kärmelt liikuvat neljajalgset,” rääkis Helisma. “”Tere, kutsu, jõudu sörkimast!” hüüdsin ma talle.

Kutsul oli ilmselgelt kiire oma mõtetega ja mulle erilist tähelepanu pööramata sörkis ta edasi. Kõik toimus kiiresti. Jõudsin oma pisikese taskukaamera valmis panna, sest nägin kutsu sörkjooksus nii põnevat vaatemängu. Ja klõpsu ma kinni püüdsingi. No jõudsin kutsule veel järgi hüüda, aitäh, sain su pildile… kui kadunud ta oligi.”

Eesti Ekspressi konkursini “Pehmed väärtused” jõudis fotograaf juhuslikult.

Kõik finaali jõudnud fotosid saab näha Eesti Ekspressi Facebooki lehel ja ka möödunud nädala paberlehes. Toetushääle saab anda veel täna Facebookis pilti “laikides” või saates lemmiku numbri meiliga pehmo@ekspress.ee.

Oma lemmiku valib ka žürii. Võitjad kuulutatakse välja neljapäevases Eesti Ekspressis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
H.
10 aastat tagasi

Pole Ta ainuke läänlane, kes on finaalis.