Tänane Eesti Päevaleht ilmub homme

Madiken

madiken@le.ee

Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald teatas, et tänane Eesti Päevaleht ei saanud õigeks ajaks valmis ja ilmub seega homme.

„Teavitan Teid, et toimetuse süül ei saanud tänane Eesti Päevaleht õigeks ajaks valmis ning sellest tulenevalt ei jõua värske leht ka Teie postkasti. Vabandame tekkinud segaduse pärast. Täna ilmuma pidanud paberleht jõuab Teieni homme,” kirjutas Soonvald ajalehe tellijaile.

Kõik tänase paberlehes ilmuma pidanud lood on tasuta loetavad Eesti Päevalehe veebilehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments