0

Tänane Eesti Päevaleht ilmub homme

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald teatas, et tänane Eesti Päevaleht ei saanud õigeks ajaks valmis ja ilmub seega homme.

„Teavitan Teid, et toimetuse süül ei saanud tänane Eesti Päevaleht õigeks ajaks valmis ning sellest tulenevalt ei jõua värske leht ka Teie postkasti. Vabandame tekkinud segaduse pärast. Täna ilmuma pidanud paberleht jõuab Teieni homme,” kirjutas Soonvald ajalehe tellijaile.

Kõik tänase paberlehes ilmuma pidanud lood on tasuta loetavad Eesti Päevalehe veebilehel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz