Paarismänguturniir lõppes Kanepile avaringis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel üksikmängus kolmandasse ringi jõudnud Kaia Kanepil ei läinud nii hästi paarismängus, kui kaotas esimeses ringis koos rootslanna Sofia Arvidssoniga 3:6, 3:6 USA/Hiina paarile Varvara Lepchenko ja Saisai Zheng, vahendab Postimees Sport.

Üksikmängus peab Kanepi oma järgmise mängu Eesti aja järgi täna, kohtudes maailma üheksanda reketi Angelique Kerberiga (Saksamaa). Mäng toimub 11. väljaku teise kohtumisena, teatab Kanepi kodulehekülg. Esimene matš algab seal kell 11 kohaliku ja kell 18 Eesti aja järgi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments