Pühapäeval avab Tallinnas uksed Gunnar Polma asutatud kool

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänane Eesti Ekspressi persoonilugu portreteerib läänlast Gunnar Polmat, kes Tallinna reaalkooli direktorina avas ka erapõhikooli.

Pühapäeval avatav Tallinna Kesklinna Põhikool on reaalkallakuga erakool, reaalkooli vaimus loodud sõsar.

Pärnu maantee ääres endise politseijaoskonna ruumes avatav uus kool lahendab reaalkooli ruumimure.

15 aastat reaalkooli juhtinud Polmale oli uue eraõppeasutuse avamisel abiks imerelv – reaalkooli vilistlaskond, kes tormas direktori mure peale (krooniline ruumipuudus, õpilased käivad koolis kahes vahetuses) appi.

Tallinna kesklinna põhikool ei ole läänlasele esimene asutatav kool – Polma taasavatud on ka 1989. aastal Metsküla algkool. Peale Metsküla kooli on ta juhtinud ka Haapsalu vene gümnaasiumi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Special Gucci For Sale Online
10 aastat tagasi

Perfect!!!
Special Gucci For Sale Online http://www.thornessfarm.co.uk/wholesale_Gucci_39_1.html

sphfvilb
10 aastat tagasi

My partner and i directed the items close ending with specialized weather condition throughout my section. The rare occasions I seemed to be capable to deliver these folks, I really cherished improved, overall look and feeling of one’s sphfvilb http://adf.ly/6249830/banner/sphfvilb.smskeys.com. I enjoy getting them all as soon as specialized climatic conditions cv’s so that you can basketball flash games.