Ristil tutvustatakse õhuliiniteemalise küsitluse tulemusi ja eksperthinnangut

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 29. augustil kell 18 toimub Risti põhikoolis Risti aleviku elanike seas läbi viidud uuringu tulemuste tutvustamine, kuhu on oodatud kõik huvilised, teatas Lääne maavalitsuse pressiesindaja Maris Saar.

Tallinna ülikooli läbi viidud uuringu eesmärgiks oli kirjeldada Harku–Lihula–Sindi 330/110 kV elektriliini rajamise käigus muudetava keskkonna tähendust elanike jaoks ning anda soovitusi parima trassivaliku tegemiseks.

Samuti tutvustatakse Tallinna tehnikaülikooli koostatud eksperthinnangut „Harku–Lihula–Sindi 330/110 kV õhuliin versus kaabelliin“.

2011. aastast otsivad Harju, Lääne ja Pärnu maavalitsused parimat võimalikku trassi Harku alajaamast Sindi alajaamani kulgevale kõrgepingeliinile. Risti aleviku lähiümbrus on pea 170 km pikkuse trassi keerulisim lõik, kus põrkuvad nii aleviku elanike, keskkonnakaitsjate kui ka liinivaldaja huvid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments