2

Lääneranna vallas jäi noor mees segumasinasse kinni

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kõrgepingeliini vundamentide valamisega on ehitajad jõudnud Lihula kõlje alla KEKi mäe kanti. Foto: Urmas Lauri
Kõrgepingeliini vundamentide valamisega on ehitajad jõudnud Lihula kõlje alla KEKi mäe kanti. Foto: Urmas Lauri

Politsei sai kolmapäeva hommikupoolikul teate, et Lääneranna vallas jäi elektriliinide ehitustöödel kättpidi segumasinasse 21aastane Ukraina kodanik, kes sai raske tervisekahjustuse, kirjutas Pärnu Postimees.

“Politsei vestles kohapeal viibinutega ja alustas kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb tööohutusnõuete eiramist ettevaatamatusest, kui sellega on põhjustatud raske tervisekahjustus,” ütles Pärnu politseijaoskonna uurija Raili Tomson. “Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass S
Sass S

Ikka kahtlane segumasin ….

Kahju
Kahju

noormehest. Kiiret paranemist. Kahtlased liinid…

wpDiscuz