Lääneranna vallas jäi noor mees segumasinasse kinni

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kõrgepingeliini vundamentide valamisega on ehitajad jõudnud Lihula kõlje alla KEKi mäe kanti. Foto: Urmas Lauri
Kõrgepingeliini vundamentide valamisega on ehitajad jõudnud Lihula kõlje alla KEKi mäe kanti. Foto: Urmas Lauri

Politsei sai kolmapäeva hommikupoolikul teate, et Lääneranna vallas jäi elektriliinide ehitustöödel kättpidi segumasinasse 21aastane Ukraina kodanik, kes sai raske tervisekahjustuse, kirjutas Pärnu Postimees.

“Politsei vestles kohapeal viibinutega ja alustas kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb tööohutusnõuete eiramist ettevaatamatusest, kui sellega on põhjustatud raske tervisekahjustus,” ütles Pärnu politseijaoskonna uurija Raili Tomson. “Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
4 aastat tagasi

Ikka kahtlane segumasin ….

Kahju
4 aastat tagasi

noormehest. Kiiret paranemist. Kahtlased liinid…