Galerii: rokkmuusikapidu Rock Nektar

Madiken

madiken@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31

Reede ja laupäeva õhtul vallutasid Haapsalu raudteejaama ja Lemoni sohvabaari erinevaid rokistiile viljelevad Eesti ja Soome ansamblid.

Teist korda toimunud festival sai hoo sisse reedel, mil Lemonis esinesid Läänemaa noorte ansambel Jats, Taavi Peterson & Üdi ning Soome bänd The Lips.

Laupäeval koguneid sajad rokkmuusikaaustajad Haapsalu raudteejaama, kus lavale astusid J.M.K.E, Slippery Slope, Driven, Slinghunt, Elephants From Neptune ja Metsatöll. Jätkupeol mängisid Sibyl Vane ja Foo Fighters Tribute Band.

Kuigi Rock Nektaril oli esimesel toimumisaastal probleeme kesise külastajate arvuga, kinnitasid korraldajad Marko Kasepalu ja Peeter Särg juba festivali kestel, et tänavuse ürituse külastatavusega võib rahule jääda. Laupäeva õhtul külastas raudteejaama sadu inimesi.

Fotod: Markus Sein

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
5 dollars
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the article post.Much thanks again. Much obliged.