1

Galerii: rokkmuusikapidu Rock Nektar

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Reede ja laupäeva õhtul vallutasid Haapsalu raudteejaama ja Lemoni sohvabaari erinevaid rokistiile viljelevad Eesti ja Soome ansamblid.

Teist korda toimunud festival sai hoo sisse reedel, mil Lemonis esinesid Läänemaa noorte ansambel Jats, Taavi Peterson & Üdi ning Soome bänd The Lips.

Laupäeval koguneid sajad rokkmuusikaaustajad Haapsalu raudteejaama, kus lavale astusid J.M.K.E, Slippery Slope, Driven, Slinghunt, Elephants From Neptune ja Metsatöll. Jätkupeol mängisid Sibyl Vane ja Foo Fighters Tribute Band.

Kuigi Rock Nektaril oli esimesel toimumisaastal probleeme kesise külastajate arvuga, kinnitasid korraldajad Marko Kasepalu ja Peeter Särg juba festivali kestel, et tänavuse ürituse külastatavusega võib rahule jääda. Laupäeva õhtul külastas raudteejaama sadu inimesi.

Fotod: Markus Sein

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
5 dollars
5 dollars

Thanks a lot for the article post.Much thanks again. Much obliged.

wpDiscuz