Loomakaitsjad süütavad mälestusküünla loomadele

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna tähistavad Eesti Loomakaitse Selts (ELS), mitu varjupaika ja teised loomi abistavad organisatsioonid rahvusvahelist kodutute loomade mälestamispäeva, mille raames süüdatakse küünal mälestamaks lemmikloomi, kes on kannatanud inimeste ükskõiksuse ja hoolimatuse tõttu.

Seltsi juhatuse liikme Annika Lepa sõnul on kõik loomasõbrad oodatud süütama küünlad kodus või virtuaalselt ning mõtlema loomadest, kes on pidanud kannatama inimese käe läbi.

Koostöös Zizu.ee-ga on augusti lõpuni käimas ka heategevuskampaania, mis on pühendatud rahvusvahelisele kodutute loomade mälestamise päevale. 2-, 4- või 6-eurose kupongi eest saab aidata ELSil katta hüljatud loomade toidu-, ravi- ja veterinaarsete protseduuride kulutusi, lisas ta.

Ühes ELSiga süütavad hüljatud loomade auks küünla Varjupaikade MTÜ, Loomakaitsekeskus Kuulikodu, Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu, Toolse Kodutute Lemmikloomade Varjupaik, MTÜ Auh, Kassiabi, Kasside Turvakodu, Pesaleidja ja Tartu Kassikaitse.

Kodutuid loomi abistavaid organisatsioone on võimalik aidata ka vabatahtliku panusega või annetusega. Kohalike loomakaitseorganisatsioonide kontaktid leiab siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments