0

ETV näitab otseülekandes vehklejate saabumist kodumaale

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Televisioonil (ETV) on kavas näidata otseülekandes MMil kaks kuldmedalit võitnud Eesti vehklejate saabumist kodumaale.

ETV näitab otseülekannet võidukate Eesti vehklejate Julia Beljajeva ja Nikolai Novosjolovi kojusaabumisest esmaspäeva pärastlõunal, vahendab BNS. Ülekanne kahe maailmameistri vastuvõtust algab kell 16.10 ja seda kommenteerib Tarmo Tiisler. Varem väljakuulutatud saatekava muutub.

Haapsalust pärit Nikolai Novosjolov sai teist korda meeste epee maailmameistriks, kui alistas neljapäeval Budapestis toimunud MMi finaalis olümpiavõitja Ruben Limardo Gasconi 15:7. Beljajeva alistas finaalis 2004. aasta olümpiavõitja ja 2012. aasta Euroopa meistri venelanna Anna Sivkova 15:14 ja sai naiste epee maailmameistriks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz