Rannavollesarjas Haapsalu Beach 2013 on võitja on selgunud

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Rannavollesarjas Haapsalu Beach 2013 on viiest etapist kolm peetud ja meestest võitja teada.

Liiderpaar Lauri Špitsmeister – Rasmus Špitsmeister on kõik kolm etappi esinenud eksimatult ja saavutanud esikohad.

Kuna hooaja kokkuvõttes lähevad arvesse kolme parima etapi kohapunktid, siis on vennad Špitsmeistrid võtnud maksimumi ja tulnud 63 kohapunktiga kindlalt esikohale. Selle eest käib tihe rebimine järgnevate auhinnaliste kohtade pärast. Tundub, et esikolmikusse võib asja olla veel 15-16 mängijal. Kõik oleneb viimasest kahest etapist. Peamine küsimus seisneb selles, kas hetkel 2. kohal olev paar Mihkel Luidalepp – Janno Tamsalu suudavad oma eelmise aasta teist kohta kaitsta.

Naistel on pingeline võistlus lõpuni. Hetkel on kolmel võistlejal võrdselt 38 punkti. Liidriteks on Astrid Ollema, Ly Märss ja Maret Valk. Huvitav on märkida, et kõik 16 naisvõistlejat on seni punktidega esikohakonkurentsis.
Noormeeste seas juhib Lauri Loorits ja seda nii kuni 18-aastaste kui ka kuni 16-aastaste noorte seas.

Neidude parim on hetkel Astrid Ollema, kuni 16-aastaste tüdrukute kindel liiderpaar on Tallinna paar Nathalie Anett Haidla – Silvia Pertens.

Mängijate hetkejärjestus on nähtav kodulehel.

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments