3

Galerii: avati kohvik Haapsalu Raamat

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nädalavahetusel avati kohvik Haapsalu Raamat, kuhu plaani järgi tuleb 450 riiulimeetrile kuni 3000 nimetust raamatuid. Kokku tuuakse kohvikusse–raamatupoodi koostöös Rahva Raamatuga umbes 12 000 raamatut. Kui raamatute valik on poes nii otseses kui ka kaudses mõttes seinast seina, siis pakutavaid veine tavalisest poest ei leia, sest veinivaliku tegi Pärnust pärit veinifanaatik.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
paha pole
paha pole

korralik jutt ju.

pole paha
pole paha

kui avataks ka Haapsalu WC, külastajaid oleks küllaga

Super!
Super!

Tore, et uus tegija täiesti omanäoline. Edu Teile!

wpDiscuz