Galerii: avati kohvik Haapsalu Raamat

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nädalavahetusel avati kohvik Haapsalu Raamat, kuhu plaani järgi tuleb 450 riiulimeetrile kuni 3000 nimetust raamatuid. Kokku tuuakse kohvikusse–raamatupoodi koostöös Rahva Raamatuga umbes 12 000 raamatut. Kui raamatute valik on poes nii otseses kui ka kaudses mõttes seinast seina, siis pakutavaid veine tavalisest poest ei leia, sest veinivaliku tegi Pärnust pärit veinifanaatik.

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
paha pole
10 aastat tagasi

korralik jutt ju.

pole paha
10 aastat tagasi

kui avataks ka Haapsalu WC, külastajaid oleks küllaga

Super!
10 aastat tagasi

Tore, et uus tegija täiesti omanäoline. Edu Teile!