Vabatahtlikud kustutasid põleva hakkepuidu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

13. juulil kell 19.02 teatati tulekahjust Kullamaa vallas Kullametsa külas, kus põles hakkepuiduhunnik (25×6 meetrit). Esimesena jõudsid sündmuskohale Laukna vabatahtlikud, kes alustasid kustutustöödega. Tulekahju käisid kustutamas ka päästjad Märjamaa ja Risti komandodest.

12. juulil kell 21.08 said päästjad kutse Haapsallu Mulla tänavale, kus korterist tuli suitsu. Päästjate kohale jõudes selgus, et pliidil oli läinud toit kõrbema. Ruumid ventileeriti, majas olnud meesterahvas viga ei saanud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vaba
Vaba

Vat kus tublid vabatahtlikud:)

wpDiscuz