ETV näitab Kanepi veerandfinaali kohtumist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Televisioon näitab täna pärastlõunal Kaia Kanepi veerandfinaali kohtumist Wimbledoni tenniseturniiril.

Ülekanne Inglismaalt algab ETVs kell 14.50, Wimbledoni tenniseturniiri veerandfinaalis kohtub Kaia Kanepi sakslanna Sabine Lisickiga. Kohtumist kommenteerivad Anu Säärits ja Toomas Kuum.

“Lähtuvalt Kaia Kanepi edust Wimbledoni tenniseturniiril ja televaatajate suurest huvist turniiri vastu, omandas ERR esmaspäeval õigused Wimbledoni naisüksikmängu veerand- ja poolfinaali ning finaali teleülekanneteks, kui Kanepi nii kaugele jõuab,” selgitas Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse liige Hanno Tomberg.

Kaia Kanepi mängib teist korda Wimbledoni tenniseturniiril naisüksikmängu veerandfinaalis, korrates nii oma parimat tulemust Suure Slämmi turniiridel. Veerandfinaal maailma esireketi Serena Williamsi konkurentsist lülitanud sakslanna Sabine Lisicki vastu algab Wimbledoni esimesel väljakul teisipäeval kell 15. ETV alustab otseülekannet kümme minutit varem.

Kanepi ja maailma 24. reket Lisicki pole varem omavahel kohtunud.

Veerandfinaali võitja läheb neljapäeval naisüksikmängu poolfinaalis kokku turniiril konkurentsi jäänud tennistidest kõrgeimat asetust omavate Agnieszka Radwanska ja Li Na paari võitjaga.

Tenniseülekande tõttu on muudetud ka ETV teisipäevast saatekava, täpsem info ETV koduleheküljel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments