1

Kanepi mängib Wimbledonis veerandfinaalis

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi (WTA 46.) jõudis Wimbledoni turniiril veerandfinaali, alistades briti publiku lootuse Laura Robsoni (WTA 38.) 7:6 (6), 7:5.

Kanepi vastase kaheksa parema hulgas selgitavad praegu maailma esireket ameeriklanna Serena Williams ja sakslanna Sabine Lisicki (WTA 24.).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Gen.
Gen.

Edu,Kaia !! Aga ma pole kunagi aru saanud eriti Delfi toimetajatest ja mõnest muustki meedia väljaandest,mis on oma lugude juurde lisanud pilte Kaiast eriti rasketel võistlustel. Sama hästi võiks mu passis olla foto hamba-arsti juures hamba väljatõmbamisel. Tegelikult on Kaia kena Haapsalu naine,kes on Eesti esireket. Kui ta loobub,siis pole mõtet tükk aega tennist vaadata..

wpDiscuz