3

Haapsalus löödi meest

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

29. mail kella 9.20 löödi Haapsalus Jaama tänaval 50-aastast meest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
En.
En.

Taoliste uudiste juures peaks alati olema selgitus. Et öösiti kl 12 ja 06 vahel peksavad joodikud tänaval üksteist, on mõistetav. Aga Jaama tänaval kl 9.20 hommikul? Kas bussipeatuse ‘püsikliendid’ läksid kaklema? Või ründas suvaline pätt suvalist tavakodanikku? Viimane variant oleks märgilise tähendusega, kuna tähendaks ebaturvalisust kõigile. Pärnul juba on peksupealinna kuulsus.

Tiit. (kunagine Kägipoiss)
Tiit. (kunagine Kägipoiss)

Seadusandlusse tuleks sisse tuua punkt, mis võrdsustab juhuslikud ründed mõrvakatsetega. Ründaja ei pruugi ju teada minu tervislikku seisukorda ja ka üpris tagasihoidlik löök südamestimulaatori pihta võib osutuda surmavaks.Advokaatidel pole mõtet jahuda “tahtmatult tekitatud vigastustest”, sest ükski RÜNNAK ei ole TAHTMATU.

pastor
pastor

täna lööjat ja keera teine põsk ette

wpDiscuz