Hilisõhtuse bussi saatus on maanteeameti käes

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Lääne maavanem saatis täna maanteeametile kirja, paludes kaaluda võimalust kuulutada välja liiniloa konkurss, et reedeti sõidaks Tallinnast kl 23 buss Haapsallu.

Sellise ettepaneku tegi maavanemale Haapsalu linnavolikogu, tuginedes küsitlusele Lääne Elus ja Läänlases.

„Toetame algatust, mis võimaldab reisijatel hilisel õhtutunnil sõita pealinna regioonist Haapsalu poole,” kirjutas maavanem Innar Mäesalu maanteeametile.

10. mail saatis Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid maavanemale kirja, tehes ettepaneku  leida võimalus, et reedeti hakkaks Tallinnast kell 23 väljuma buss Haapsallu.

Ettepanek tugines  Haapsalu linnavolikogu juhatuse eestvedamisel tehtud küsitlusele. Hilisõhtuse Tallinna— Haapsalu bussi kohta avaldas arvamust 1139 inimest, enamik soovis, et buss sõidaks reedeti kl 23.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
buwkaabh
10 aastat tagasi

An effective way most of these buwkaabh http://adf.ly/6249830/banner/buwkaabh.smskeys.com..

mis buss
10 aastat tagasi

rong tuleb käiku panna, sest tuhanded inimesed tahavad just rongiga iga tunni tagant rahulikult, interneti keskkonnas, jalgratastega, hommikul vara ja õhtul hilja ja väga kiiresti talinabanana ja rohuküla vahet sõita et muuta see põhjamaade veneetsia veel atraktiivsemaks, rääkimata massidest kes tahavad tulla siia jogurti- jooga-, õudus-, pimedateööde-,pluusi-, püksi-,regati-, ameerika-,kirbu-, valge-,muda-, kanepi-,laulu-, tantsu-, spordi-, grilli-, suitsukala-, temmeära-, moto-, laada-, paraadi-, jalgpalli-, veini-, teatri-, ja muudele siin linnas toimuvatele tähtsündmustele, rääkimata kordades suurematest ja grandioossematest võimalustest külastada seda kõike pealinnas. mõelge suurelt- tegutsege laialt- vaadake kaugemale.
selle teate esitajale nurga prillipoes klaasideta valged prillid koos kumminina ja valevuntsidega -70%

Opladii
10 aastat tagasi

Küsimus oli üleüldse valesti püstitatud. Sain aru, et on üks lisa liin, mis vaja avada ja hea rahvas, mida te arvate – mis nädalapäeval oleks õigem? Hääletasin ka aga bussiga vaevalt kül, oma autoga…Haapsalu seisukohalt oleks õigem olnud, et buss sõidaks ehk vast laupäeva öösel vastu pühapäeva Tallinna, et tallinnlased saaksid siinset kultuurielu laupäeval nautida.