Kanepil täna poolfinaal ja võidu korral finaal

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi võitis eile pingelise ja kaks korda vihma tõttu katkestatud Brüsseli tenniseturniiri veerandfinaali Varvara Lepchenko vastu ja jõudis poolfinaali. Nii poolfinaal kui ka finaal on plaanitud tänaseks.

Eilne mäng lõppes Kanepi võiduga 6:3, 4:6, 7:6(4). “Hästi külm oli täna, alla 10 kraadi vist,” ütles Kanepi pärast mängu. “Raske oli mängida ja rütmi leida.”

“Esimesed kaks setti oli mõlema poolt selline üles-alla mäng. Esimese seti lõpus mängisin ma paremini ja õnnestus võita. Kolmandas setis oli mõlema poolt väga hea mäng. Siis olid ka tingimused paremad, tuult ei olnud, oli soojem ja vihma ka ei sadanud. Tie break eriti otsustavas on natuke loterii – kui ikka nii kaugele jõutud, siis on võrdselt mängitud. Kiires lõppmängus ma proovisin julgelt mängida ja see õnnestus,” rääkis tennisemängija.

“Nii pikaks ei ole mul ükski mäng veninud. Pärast esimest pausi oli raske tagasi tulla, käed olid nii külmad, et ei tundunud üldse oma käsi. Kogu turniiri jooksul on olnud väga keeruline, külm ja vihmane,” lisas ta.

Täna kell 12 algama pidavas poolfinaalis kohtub Kaia Kanepi Jamie Hamptoniga (USA, WTA 68.). Omavahelistes mängudes juhib Hampton 1:0. Mäng peeti 2012. aasta septembri lõpus Jaapanis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments