Öösel avarii põhjustanud autojuht oli ilmselt purjus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Täna öösel oli Haapsalu peatänaval avarii, kus auto sõitis vastu liiklusmärki ja paiskus seejärel vastu majaseina. Kõik kolm autos olnud inimest viidi Tallinnasse haiglasse.

Öösel kella poole ühe paiku kaotas Karja tänaval kesklinna poolt vanalinna suunas sõitnud Opel Frontera Centrali esisel ülekäigurajal juhitavuse, sõitis vastu liiklusmärki ja paiskus teisele pool teed vastu Rakseri spordipoe seina.

Esialgsetel andmetel autot juhtinud 31aastane Artjom paiskus autost välja, kaasreisijad 40aastane Viktor ja 39aastane Sergei jäid autosse lõksu, kust päästjad nad välja lõikasid ja kiirabile üle andsid. Kõik kolm kannatanut olid raskes seisus ja toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Läänemaa politseijuhi Margus Kaldma sõnul on õnnetuse asjaolud veel selgitamisel, sest politseil pole õnnestunud haiglas viibivaid mehi üle kuulata.

Kaldma sõnul võis meestele saatuslikuks saada Centrali esise ülekäiguraja künnis, millest üle sõites ei suutnud juht autot valitseda. „Tõenäoliselt oli juht joobes ja ilmselt oli kõigil kolmel turvavöö kinnitamata,” ütles politseijuht.

Kõik kolm kannatanut olid Läänemaa elanikud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
29 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
A8
10 aastat tagasi

Opeli roostetriibud siiani majaseinal kenasti näha.

Kont
10 aastat tagasi

Krt jälle Vitka seal autos. Täpselt veel ei tea aga tahaks perekonnanimesi ka teada.

kohalik
10 aastat tagasi

ma teen ettepaneku konserveerida see ainulaadne auto figuur sinna seinale

to:eestlane
10 aastat tagasi

mis vahet on, kas eestlane või venelane? Igast rahvusest on inimesi kes paevad end rallisõitjateks

Tead,Martin
10 aastat tagasi

…,tõde jõuab sinuni siis,kui oled auto rataste alt läbi käinud. Seekord läks õnneks,aga kas oled sama meelt,kui auto sinust või naisest-lastest üle on sõitnud ??

Martin.
10 aastat tagasi

Krt kõik me teeme vigu!
Keegi pole inglike..
Inimesed on pool suremas teie siin kritiseerite ja ei tea mida veel!!
Mis tehtud se tehtud krt ja loomulikult õnneks polnud kedagi niisama tänaval kõndijat tee ääres kes kannatada oleks võinud saada.
Kommentaatorid siin erilise jutuga koos..
Teil endal pole mõistust.

arvamus
10 aastat tagasi
Reply to  Martin.

Elus tuleb teha valikuid – ka selliseid, milliseid vigu me endale lubada saame.
Me ei kritiseeri inimesi, vaid nende viga. Ei muuda siinne kriitika nende tervist hullemaks. Kuid sinu jutu järgi võiks arvata, et see ongi normaalne – nad tegid vea ja kommentaatorid on pahad ja hurjutavad siin neid vaesekesi. Ühel päeval kui sinu lähedasega juhtub kellegi süül õnnetus,siis enne kui ütled, mõtle : õnnetuse põhjustaja tegi vea…

To martin.
10 aastat tagasi
Reply to  Martin.

Mis sul on siis igapäevane asi täis peaga sõitmine? Jõudu ja jaksu sulle. Täis peaga sõitmine pole enam viga vaid tahtlik tegu. Ja nendest vendadest mul kahju pole, sest see pole neil esimene kord, vähemasti juhil.

Vabandust,selle patrulli
10 aastat tagasi

… mehed lähevad pensile 50 aastaselt,nagu politseis ikka. Väike näpukas- 0 ja klahv 9 on liiga ligi. Kui nad oleks selle auto kohe kinni võtnud,poleks tarvis sante ravida- auto number oli ju teada.

sirts
10 aastat tagasi

Miks koguaeg politsei syydi? Meestel vanust kyll nii palju,et peaks ise poisikestele eeskujuks olema! VOIBOLLA KUI POLITSEI NEID OLEKS TAGA HAKANUD AJAMA! OLEKS KIIRUS VEELGI SUUREM JA TAGAJARJED SAMUTI!!

Katja ..
10 aastat tagasi

kurb.. et selliseid jobusid olemas ..

Keit.
10 aastat tagasi

pole midagi teha kui pole antud seda mõistust..

Selle patrulli
10 aastat tagasi

…poisid saavad sügisel,59 aastaselt pensile- hea töö eest. Muud maksumaksjad peavad nende jotade ravikulusid aastaid maksma. Kas see on õiglane ??