Haapsalu peatänaval sõitis auto vastu seina

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nehatu külast leitud lõhkekeha. Foto: Lääne-Eesti pommigrupp
Nehatu külast leitud lõhkekeha. Foto: Lääne-Eesti pommigrupp

* 2. mail kell 00.29 sai häirekeskus teate, et Haapsalus Karja tänaval on sõiduauto sõitnud vastu majaseina. Üks kannatanu oli õnnetuse tagajärjel masinast välja lennanud, kaks kannatanut olid autosse kinni kiilunud. Päästjad vabastasid kannatanud ning andsid üle kiirabile.

* 1. mail kell 21.53 anti päästjaile teada, et Hanila vallas Vatlas põleb kulu. Päästjad kustutasid lõkkest alguse saanud 0,3 hektari suuruse kulupõlengu.

* 1. mail kell 15.30 kutsuti päästjad kustutama kulupõlengut Haapsalu linnas Lihula maanteel, kus põles ligikaudu 200 ruutmeetrit kuluheina.

Päästeamet tuletab inimestele meelde, et kulu põletamine on seadusega keelatud ja rahatrahviga karistatav tegevus.

* 1. mail kell 08.27 käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Hanila vallas Nehatu külas, kus tee hööveldamise käigus leiti 50 millimeetrine-miinipilduja miin. Lõhkekeha oli halvas seisukorras ja seetõttu hävitati ese leiukoha lähedal põllul.

Meeldetuletus: päästeameti demineerimiskeskus kutsub inimesi üles nädalase kampaania „Teata lõhkematerjalist!“ ajal teatama nende käes või neile teada olevast lõhkematerjalist hädaabinumbril 112. Teadetele reageerivad demineerijad, mitte mingil juhul ei tohi inimesed lõhkematerjali ise liigutada või seda kusagile viia.

Kampaania eesmärk on inimeste elu ja tervise säästmiseks üliohtlik lõhkematerjal hävitada.

* 30. aprillil kell 17.39 teatati häirekeskusele, et Haapsalu linnas Lihula maanteel tuleb vana leivatehase hoonest tossu. Päästjad selgitasid välja, et hoone ühes ruumis põles praht, päästjad kustutasid tulekahju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Üks kannatanu
10 aastat tagasi

…oli autost välja LENNANUD,nagu leht kirjutab ?? Siis on ju selge,miks politseipatrull 10 meetri kauguselt autost möödudes seda ei kontrollinud- roolis oli ilmselt kiivitaja või sookurg ….

Väike täpsustus.
10 aastat tagasi

Auto mitte ei sõitnud,vaid kihutas suurel kiirusel vastu vana tuletõrjemaja seina,olles eelnevalt restoran Tsentraali ees sõitnud mööda kõnniteed ja niitnud maha paar liiklusmärki.lohisemisjäljed on oma 20m. pikkused. Autos oli muukeelne,tugevalt purjus seltskond.Selle auto sõitmisel oli mitu pealtnägijat,sellest teatati ka kell oo.o5 politseisse,patrull laekus 15 minuti pärast,aga autot ei kontrollinud. 20 minuti pärast toimus avarii. Hea,et seal kedagi ei jalutanud.

hommikune vaatepilt
10 aastat tagasi

Enne seina sõitmist on ka looka niidetud ka ülekäiguraja post. Kui auto uksed on suletud,siis on üsna ebatõenäoline selline lendamine. Kui poleks tegu, poleks ka tagajärgi, nii et mõtlemise koht, mida valesti tehti.

cx
10 aastat tagasi

väga vabalt võib ka esiaknast välja lennata, või matsuajal võis uks lahti lennata ja siis võis isik autost välja lennata. pärast kui auto vastu seina lendas, pressis sein autoukse kinni ja kiilus kinni. mõtle palun ennem kui kirjutad. ega ilmaasjata ei räägita koguaeg, et turvavöö kinni, turvavöö kinni…