Väinamere korvpalliliiga jätkab kohamängudega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Janno Soon – Väinamere korvpalliliiga selle hooaja resultatiivseim mängija (39 punkti keskmiselt). Foto: erakogu
Janno Soon – Väinamere korvpalliliiga selle hooaja resultatiivseim mängija (39 punkti keskmiselt). Foto: erakogu

Väinamere korvpalliliiga jätkab nädalavahetusel kohamängudega.

Esmalt toimuvad kaks veerandfinaali, kus omavahel kohtuvad eelmise aasta neljas meeskond Nõva Stroh ja Haapsalu SK ning teises paaris on vastamisi eelmise hooaja kolmas meeskond Orissaare SK ja Haapsalu Massachusetts. Mängud toimuvad laupäeval, 20. aprillil Haapsalu Wiedemanni spordihoones.

21. aprillil toimuvad poolfinaalid nii põhiliigas kui ka noorte D-liigas.

Sel hooajal on paljudele üllatuslikult hooaja resultatiivseim mängija Janno Soon (Haapsalu 1 Pint) 39,0 punktiga. Sellist keskmist on liigas seni suutnud näidata ainult üks mängija (Sander Moks Haapsalu XXL-st) 2002. aastal.

Sel hooajal on teisel kohal Massachusettsi mängija Mihkel Väli 26,3 punktiga.

Enneolematu saavutus on see, et kõigi teiste statistikanäitajate liidriks on ühe ja sama meeskonna – Massachusettsi – mängijad. Lauapallidega juhib Karl Koha (22 lauda keskmiselt), vaheltlõigetega Aare Avila (9 lõiget kesmiselt), söötudega Mihkel Väli (5 söötu keskmiselt), visete blokeerimisega Märt Puskar (5,3 blokki keskmiselt). Liiga üks nooremaid meeskondi tundub olevat vägagi perspektiivne, kui koostöö samuti lihvitumaks muutub.

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments