6

Mis koht on pildil?

Avatar

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Mälumäng5. Foto: Arvo Tarmula (arhiiv)
Mälumäng5. Foto: Arvo Tarmula (arhiiv)
Mälumäng 5. Foto: Arvo Tarmula (arhiiv)

Kohta teab tõenäoliselt iga haapsallane. Kuid mis poed on pildil ja mis aasta võis olla? Ning miks olid tänavavalgustuspostide küljes valjuhääldid?

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Volli
Volli

See on see sama pood,kus Gunnar ükskord küsis purk ginni, poemüüja ütles et neil ginni ei ole, et on ainult žin-siis Gunnar ütles-kui see on žin siis mina olen Žunnar…Valjuhääldid tegid häält siis kui oli paraad või leninlik laupäevak..

marika
marika

karja pood edasi raamatukauplus siis oli jalatskikauplus valjuhääldist tuli muusika

Sirje Lilleväli
Sirje Lilleväli

Valjuhääldajatest lasti kunagi, kui Haapsalus OMA RAADIO töötas(aastat ei mäleta) , lasi sealt muusikat ja veel enne seda mäletan ,et tsiviilõpuste häiret anti, mil pidi kohe pommivarjendisse minema. Raamatupood Helk oli ja hiljem käsitööpood. Minu mäletamist mööda oli seal hiljem toidupood. Elasin Läänemaal 1979-2000. sündinud Tallinnas ja üle 10a tagasi olen taas tallinlane.

Marja-Liisa Elstein
Marja-Liisa Elstein

karja pood olen mõõda läinud

enne
enne

Karja Pood (enne olid seal kantseleikaubad), raamatukauplus Helk, siis prokuratuuri uks, edasi ei mäleta, paremal viimane oli lillepood. 1990ndate I pool.

wpDiscuz