0

Detailplaneeringu koostamise algatamine

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Noarootsi vallavalitsuse 28. märtsi korraldusega nr 56 algatati detailplaneeringu koostamine Dirhami/Derhamni külas asuval Piiri katastriüksusel tunnusega 52001:001:2130 (kinnistusregistri registriosa nr 309932, pindala 0,32 ha, maakasutuse sihtotstarve elamumaa).

Detailplaneeringu ülesandeks on katastriüksusele elamu ja kahe kõrvalhoone ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine ning riigiteelt mahasõidu ja kommunikatsioonilahenduste planeerimine. Detailplaneering koostatakse vastavuses valla üldplaneeringuga. Detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamise vajadus puudub, sest planeeritav tegevus ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud tegevusvaldkondadesse.

Noarootsi vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz