Haapsalu linnapea tänas Katrina Lehist ja Helen Nelis-Naukast

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnapea Urmas Sukles tänas ja premeeris juunioride Euroopa meistrivõistlustel hästi esinenud vehklejat Katrina Lehist ja tema treenerit Helen Nelis-Naukast, teatas pressiesindaja Tõnu Parbus.

Haapsalu vehkleja Katrina Lehis võitis Budapestis juunioride EMil lisaks võistkondlikule hõbedale ka individuaalse pronksmedali.

Juunioride EMi pronks oli Katrina Lehisele juba kuues tiitlivõistluste medal. Individuaalselt on Lehis saanud kadettide EMil hõbeda, pronksi juunioride MMil ja U-23 EMil, lisaks naiskondliku kadettide EMi kulla ja juunioride EMi pronksi. Lehis tõusis medali toel ka juunioride maailma esinumbriks.

Linnavalitsuses toimunud kohtumisel arutati ka Haapsalu kui Eesti ühe vehklemiskeskuse võimalikke arenguid. Vehklejate soov on saada korralik vehklemishall ning kaaluda ka võimalust Audentese spordikooli vehklemisfiliaali loomist Haapsallu. Urmas Sukles lubas Audentese ja Eesti olümpiakomitee juhtidega teemat arutada.

Vehklemishalli tuleviku osas tuleb ära oodata uute euroraha jagamise algus. Kui leitakse sobiv meede, on Haapsalu linnavalitsus Parbuse sõnul kindlasti projekti algatajaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments