Läänlased tõid talimängudelt medalid lauatennises, maadluses ja ujumises

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2. märtsil olid Võrumaal võistlustules maadlejad. Üks medalivõitjatest oli Janar Sõber (vasakul) – kuni 120 kg pronks. Foto: Ülle Lass
2. märtsil olid Võrumaal võistlustules maadlejad. Üks medalivõitjatest oli Janar Sõber (vasakul) – kuni 120 kg pronks. Foto: Ülle Lass

1.–3. märtsil Võrus, Haanjas ja erinevates Võrumaa spordibaasides toimunud 12. Eestimaa talimängudel esindas Läänemaad 50-liikmeline võistkond: korvpallurid, lauatennisistid, ujujad, Kreeka-Rooma maadlejad, suusatajad, suusaorienteerujad ja motokrossisõitja.

Kohe alguses võtsime teadmiseks, et massiga me lööma ei kipu ja maakondade arvestuses kõrgematele kohtadele ei võistle.

Läänlaste üldkoht oli maakondade arvestuses viimane, kuid koju toodi mitmeid medaleid ja osalejad jäid rahule.

Esimese päeva õhtuks oli positiivne uudis kohe Haapsalu lauatennisevõistkonna hõbemedal. Võistkonnas mängisid Kristiina Seiton, Karin Talving, Aaro Õismets, Dirk Schöbe ja Heikki Sool.

Teise päeva hommikul asusid võistlustulle Kreeka-Rooma maadlejad. Hõbedale võitles ennast Raigo Heinaste (treener Tiit Seiton) kehakaalus kuni 66 kg. Pronksid said Ando Lehtmets (kuni 74 kg, treener Aap Uspenski) ja Janar Sõber (kuni 120 kg).

100 m rinnuliujumises sai vanuseklassis N 17-34 kolmanda koha Karina Siimberg.

12. Eestimaa talimängudel Võrumaal osalesid kõik 15 maakonda ligi 2900 sportlasega 25 linnast ja 60 vallast.

Ülle Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments