Uuemõisas avas uksed uus autoremonditöökoda

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Siim Aksli ja Kristjan Jalonen armastavad üle kõige Ameerika autosid. Foto: Arvo Tarmula
Siim Aksli ja Kristjan Jalonen armastavad üle kõige Ameerika autosid. Foto: Arvo Tarmula

Eile tegi Uuemõisas uksed lahti autoremonditöökoda Chevy Club Garage, mille omanikud armastavad üle kõige Ameerika autosid, kuid remondivad igat marki sõidukeid.

Töökoja omanikud ja ainsad töötajad Siim Aksli ja Kristjan Jalonen on kindlad, et remonditavatest autodest puudu ei tule.

„Tendents on sinnapoole, et tavainimene ei jõua uut autot osta, vaid hoiab vana hinges,” tõi Jalonen uue töökoja vajalikkuse välja.

Hindu lubasid omanikud hoida madalal, et igaüks jõuaks autot remontida. „Hinnaralliga me kaasa ei lähe,” ütles Jalonen.

Uuemõisa tööstusalal Mehtransi hoovil Chevy Garage’is kolm aastat hobi korras enda ja sõprade autosid remontinud Siim Aksli ütles, et asi algas Ameerika autode klubist.

„Algul tegime klubi — et hästi lõbus —, siis garaaži, et oma autosid putitada,” rääkis Siim Aksli. „Aga pall veeres nii suureks, et nüüd tuleb tööd teha.”

„Süda on loomulikult nende suurte mürakate [Ameerika autode] küljes, aga teeme kõike,” lisas Aksli.

Praegu tehakse Chevy klubi garaažis kõiki autoremonditöid peale keretööde, ka rehvivahetust. Tulevikus plaanivad mehed ette võtta ka kere– ja värvitööd.

Chevy Club Garage on tegijate väitel praegu ainus firma Läänemaal, mis pakub puksiirteenust nõnda, et auto veetakse ükskõik mis ajal remonditöökotta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
elanik
11 aastat tagasi

VK AUTO ju ka pukseerib igal ajal

viira
11 aastat tagasi

Kõik on hea ja ilus kui hindadest ei räägita.

Kristjan
11 aastat tagasi
Reply to  viira