0

Läänemaa hüppevõistlusel osalesid seekord ka hiidlased

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Parimad C-klassi teivashüppajad. Foto: erakogu
Parimad C-klassi teivashüppajad. Foto: erakogu

Läänemaa kaheetapilisel hüppevõistlusel olid kavas kõrgushüpe ja teivashüpe. Sel aastal soovisid meie hüppevõistlusega liituda ka naabrid hiidlased, kes aitasid muuta võistlust veel põnevamaks.

Kahe etapi parimad tulemused:

D-klassi kõrgushüppes Kristina Saumets oli esimene 1,35, teine Eliis Maria Koit 1.30 ja kolmas Anna-Liisa Salf 1.25.

Poistest oli kõige tublim Eric Mathias Hein 1.30-ga, teine Erko Puskar 1.25-ga ja kolmas Kaarel Metsalu 1.15-ga.

Teivashüppes hüppas parima tulemuse Eliis Maria Koit 1.95 Kristina Saumetsa 1.85 ja Karoliina Mustkivi 1.65 ees. Poistest võitis Eric Mathias Hein 1.85-ga Erko Puskari 1.75 ees.

C-klassi kõrgushüppes oli parim Anna-Maria Vjazemski 1.50-ga Reneli Saumetsa ja Adele Lassi 1.40 ees. Poistest oli parim Kevin Sakson 1.40-ga Robin Ulla 1.35, Kristofer Kikuti 1.30 ees. Teivashüppes võitis Elis Tähhe 2.25-ga. Adele Lass, Reneli Saumets ning Andrea Ojamu ületasid 2.15. Poistest sai Kristofer Kikut võdu 2.45-ga Kevin Saksoni 2.35 ja Robin Ulla 2.15 ees.

B-klassi kõrgushüppes ületasid Madli Rahuvarm, Elisabeth Fofilov, Lisete Ulla, Simona Liisbet Seppi kõik 1.40. Poistest said Kristo Simulask ja Erki Mitman jagu 1.70-st. Teivashüppes olid parimad Simona Liisbet Seppi ja Lisete Ulla 2.45-ga, Elisabeth Fofilov ületas 2.35. Erki Mitman oli parim 2.85-ga.

A-klassis võitis kõrgushüppe Laura Talve 1.45-ga Malin Kisanti 1.40 ja Kelly-Tonili Hiiemäe 1.35 ees. Poistest hüppas Reio Tapner 1.60. Olavi Jäämees ja Simon Jakobson järgnesid 1.55-ga. Teivashüppes ületas Laura Talve 2.35, Kelly-Tonili Hiiemäe järgnes 2.15-ga.

Juunioride parim teivashüppes oli Maili Jaaska 2.35-ga.

Kaja Ladva

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz