Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 111 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 5 röövimist, 57 varavastast kuritegu, neist 33 vargust (2 eluruumidest, 6 sõidukitest).

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide vahendamise, 1 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 406 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, tuvastati 2 salakaubavedamise juhtumit.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 22.–25. veebruar tungiti Türi vallas Särevere alevikus Mäe tänaval sõidukitesse ja varastati kaks akut ja kütust. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Vargus
24. veebruaril kella 1 ja 4 vahel varastati Haapsalus Posti tänaval meelelahutusasutuses jope taskust kaarditasku isiklike dokumentidega. Kahju on 84 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
23. veebruaril kella 1.30 ja 3.30 vahel löödi Vändra vallas Vändras Vanal tänaval toitlustusasutuses 21-aastast noormeest.

Röövimise katse
14. veebruaril kella 1.40 ja 1.45 vahel üritati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses vägivalda kasutades 22-aastaselt mehelt varastada rahakott. Tegu jäi kaaskodaniku sekkumise tõttu lõpule viimata.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
25. veebruaril kella 20 ajal teatati politseile, et Sõpruse puiestee maja trepikojas rööviti 24-aastaselt mehelt telefon ja rahakott.

Kehalised väärkohtlemised
25. veebruaril kella 21.50 ajal teatati politseile, et Sütiste tee korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 32-aastane mees.

26. veebruaril kella 5 paiku teatati politseile, et Mahtra tänava korteris tungiti kallale 27-aastasele naisele. Asjaolude kontrollimiseks toimetati politseijaoskonda 32-aastane mees.

Vargused
25. veebruaril avastati, et Erika tänava maja keldrist on varastatud roller, akutrell ja ketaslõikur. Kahju kokku 1238 eurot.

25. veebruaril avastati, et Lennujaama teele pargitud autost on varastatud kaks telerit, naelapüstol, laadimisseade ja naviseade. Kahju kokku 1305 eurot.

25. veebruaril avastati, et Tartu maantee kortermajast on varastatud elektrilisi ehitustööriistu. Kahjusumma on täpsustamisel.

25. veebruaril avastati, et Peterburi teele pargitud autost varastati kolm keevitusaparaati, neli ketaslõikurit, kaks perforaatorit, lihvmasin, trell, kohver mutrivõtmetega ja keevitusmask. Kahju kokku 7772 eurot.

Harjumaa

Vargus
25. veebruaril avastati, et Raasikul varastati kortermaja kolmest keldriboksist kaks mootorsaagi ning erinevaid tööriistu. Kahju kokku 978 eurot. Varguses kahtlustatavana pidas politsei hiljem kinni 33-aastase mehe.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargused
24. veebruaril kella 0.25 ajal avastati, et Põlva vallas Aarna külas on välja lõigatud 400 m elektrikaablit ning veetud Põlva–Saverna maanteele. Kaabel on muudetud kasutuskõlbmatuks. Kahju on 4500 eurot.

Ööl vastu 25. veebruari tungiti Laheda vallas Tilsi külas aiaga piiratud territooriumil sisse kauplusautosse ning varastati alkoholi, tubakatooteid ja taskulamp.

Tartumaa

Vargus
Ööl vastu 25. veebruari varastati Tartus Ropka tänava maja garaažist neli suverehvi SX-Sonar. Kahju on 276 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Vargused
Ajavahemikul 20.–22. veebruar varastati Sillamäel Sõpruse aiandusühistu krundil asuvast aiamajast triikraud, seinakell ja sööginõud. Kahju on 178 eurot.

23. veebruaril kella 16.23 ajal varastati Jõhvis Keskväljakul ettevõtte ruumist tolmuimeja. Kahju on 367 eurot.

Ajavahemikul 24.–25. veebruar varastati Sillamäel Tallinna maanteel veoauto Volvo haagise pealt kaks maabumissilda. Kahju on 2000 eurot.

Ajavahemikul 23.–24. veebruar varastati Kohtla-Järvel Keemia tänaval traktorist 220 liitrit diislikütust. Kahju on täpsustamisel.

25. veebruaril kella 10.30 ajal varastati Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval korteri ust avanud naiselt rahakott koos sularahaga ja mobiiltelefon. Kahju on täpsustamisel.

Ajavahemikul 23.–25. veebruar varastati Kohtla-Järvel Põhja allee tänaval keldrist paadimootor. Kahju on 1200 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments