Turismimessil esindab Läänemaad Roosta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna Tallinnas alnud Eesti suurimal turismimessil Tourest esindab Läänemaad Roosta puhkekeskus.

Läänemaa turismiettevõtjaid ja omavalitsusi koondav Läänemaa Turism otsustas sel aastal Tourestilt kõrvale jääda, pidades osalemiskulu liiga suureks ja messilt saadavate kontaktide hulka väikeseks.

Roosta Puhkekeskuse tegevjuhi Ingrid Sieberki sõnul on Roosta varem Tourestil osalenud nii oma väljapaneku kui viimastel aastatel ka koos teiste Läänemaa ettevõtjatega Läänemaa Turismi ühises boksis.

Puhkekeskus ise tutvustab end tänavusel messil pere- ja lastekeskselt, kuid selle kõrval jagatakse infot ka Noarootsi, Nõva ja Matsalu kohta.

Sieberki sõnul tuntakse Roosta puhkeküla Eestis populaarse seminari- ja koolituskohana.

„Suvised nädalavahetused on juba välja müüdud, kuid nädala sees on vabu kohti loodust hindavale külastajale, kes soovib koos lastega aega maha võtta ja midagi põnevat teha,“ rääkis ta.

Roosta puhkekeskusel täitub tänavu 23. tegevusaasta ja puhkekeskus on pidevas uuenemises. Eelmisel aastal renoveeriti keskuse kõik 32 puhkemaja, mis võimaldab korraga majutada mugavalt ja tänapäevaselt 224 külastajat. Peamajas on restoran avatud iga päev ja catering’i teenust pakutakse tellijale sobivasse kohta.

Eesti suurim reisimess Tourest 2013 toimub Eesti Näituste messikeskuses tänasest pühapäevani.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments