Martna loobus plaanist liituda enne valimisi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Martna volikogu otsustas täna hommikul, et soovi jätkata läbirääkimisi põhjavaldade kiire liitumise nimel.

Volinikud hääletasid üksmeelselt maha eelnõu jätkata ühinemisläbirääkimisi Nõva, Noarootsi, Oru, Risti ja Taebla vallaga eesmärgil ühineda enne 2013. aasta valimisi. Hääletusest võtsid osa kõik 9 volinikku.

„Volikogu liikmetel oli otsus sisimas valmis. Me tegeleme liitumisega esimest korda ja me tahame asjad sisuliselt läbi mõelda,” sõnas Martna vallavanem Tiiu Aavik.

Põhjavaldade liitumisläbirääkimiste juhtkomisjoni esimees Aldo Tamm ütles, et talle oli Martna otsus kurb üllatus, aga mis parata.

„Nüüd teame, et edasi läheme viiekesi,” sõnas Tamm.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sellise
11 aastat tagasi

segaduse tekitamise ja oma rahva lollitamise (ka kolleegide lollitamise)eest võiks pr.Aavik eeskuju võtta Vormsi vallavanemast U.Paust ja tagasi astuda.Tegelikult peaksid esimeses etapis ühinema Nõva ja Risti,siis oleks praktikas näha,kuidas vaesus ja ajude puudumine rikkust ja tarkust toodab,selle järgi saaksid ka teised atra seada.Lugesin veelkord läbi Viljandi maavanema pöördumise-väärt lugemine.Kui sellest aru on saadud,siis võiks ka nende printsiipide järgi üritada ühineda.

külaelanik
11 aastat tagasi

Arvan et see oli küll vale otsus ja miks pole seda küsimust arutatud elanikega.Kas tahate siis Lõuna-Läänemaaga ühineda?See oleks küll rosin saias!!!!!!!!!

R
11 aastat tagasi

kes on järgmine?

gramm
11 aastat tagasi

Ei jätkunud julgust seega.

Ahto
11 aastat tagasi
Reply to  gramm

Mis julguse ja argpükslikuse jutt see käib pidevalt ? Argpüksid on need ,kes oma valla raskel ajal hülgavad ja üritavad vastustuse kuhugi kaugemale ja kõrgemale (supervalla volikogule) delegeerida.
Edu Martnale ! Julgust ka edaspidiseks.

Maamees
11 aastat tagasi

Aitäh Martna ! Tore kuulda ,et minu vanemate kodukohas on terve mõistus säilinud.

järgmine rikas
11 aastat tagasi

rühib vastuvoolu