Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 81 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 2 röövimist, 52 varavastast kuritegu, neist 40 vargust (9 sõidukitest).

Tabati 17 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 7 narkootikumide vahendamise, 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 286 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 12 välismaalast.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
14. veebruaril kella 14 paiku löödi Ridala vallas Kiltsis Vabriku tänaval korteris 55-aastast meest.

Vargus
Ajavahemikul 13.-14. veebruar varastati Hanila vallas sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused
Ajavahemikul 13.-14. veebruar varastati Häädemeeste vallas Võidu külas sõidukist tehnikaseadmeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 13.-14. veebruar varastati Varbla vallas Käru külas sõidukist kütust. Kahju selgitamisel.

13. veebruaril kella 23.50 paiku varastati Sauga vallas Tammistes sõidukist kütust. Kahju on 77 eurot. Politsei on kahtlustatavatena kinni pidanud 17- ja 21-aastase mehe.

Ajavahemikul 12.-13. veebruar tungiti Vändra vallas Massu külas maamajja ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargused
6. veebruaril kella 8 ja 10.50 vahel varastati Märjamaa alevis Tamme teel asutuses käekotist mängukonsool lisavarustusega. Kahju on 150 eurot.

Ajavahemikul 2013 aasta algus kuni 4. veebruar varastati Märjamaal Kasti teel kaupluse küljest vihmaveetorusid ja maandusjuhet. Kahju on 650 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ajavahemikul 28. jaanuar kuni 11. veebruar varastati Pöide vallas Oti külas ettevõtte ruumidest erinevaid tööriistu, kütust ja loomasööda mineraale. Kahju on 2054 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Raske tervisekahjustuse tekitamine
14. veebruaril kella 6.30 ajal teatati politseile, et Kotka tänava maja trepikojas rünnati terariistaga 33-aastast meest. Kahtlustatava toimetati politseijaoskonda 37-aastane mees.

Röövimine
14. veebruaril kella 7.40 ajal teatati politseile, et Kopli tänaval rööviti 62-aastaselt naiselt käekott dokumentide, sularaha ja teiste isiklike esemetega.

Kehalised väärkohtlemised
14. veebruaril kella 2.35 ajal teatati politseile, et Ümera tänava korteris tungiti kallale 41-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 45-aastane mees.

14. veebruaril teatati politseile, et kella 1.30 paiku tungiti Vana-Posti tänaval lõbustusasutuses kallale 21-aastasele mehele. Politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 20-aastase mehe.

14. veebruaril kella 21 ajal teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 39-aastane mees.

15. veebruaril kella 1.25 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 18-aastasele neiule. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 37-aastane mees.

Vargus
15. veebruari öösel varastati kesklinnas Narva maanteel asuva hotelli kliendilt numbritoast arvutikott, milles oli sülearvuti koos lisaseadmetega, kaks telefoni, dokumendid ja muud esemed. Kahju kokku 1232 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. veebruaril kella 22.15 ajal teatati politseile, et Maardus Ringi tänava korteris tungiti kallale 70-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 44-aastane mees.

Vargus
14. veebruaril varastati Nissi valla kinnistult vanametalli 440 euro väärtuses. Politseipatrull pidas kahtlustatavatena kinni ja toimetas jaoskonda 28-, 27- ja 25-aastase mehe.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
Ööl vastu 14. veebruari murti Põltsamaa vallas Adavere alevikus sisse kinnistul asuvatesse konteineritesse ning varastati neist erinevaid esemeid.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et Nõo vallas Luke külas lõi 1991. aastal sündinud naine omavahelise vestluse ajal tuttavat naist lahtise käega näkku, tiris juustest ning lükkas lumehange pikali, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Ähvardamine
Politseile laekus teade, et 14. veebruari õhtul sisenes Tartus Uue tänava majas korterisse 1950. aastal sündinud naabrimees ja ähvardas toas olnud inimesi kööginoaga. Ähvardaja toimetati esialgu kainenemisele.

Vargus
Ööl vastu 14. veebruari ajavahemikul kella 2 ja 4 vahel varastati Tartus Raatuse tänava lõbustusasutuses fotoaparaat Canon ja 30 eurot. Kahju kokku on 130 eurot.

Viljandimaa

Vargus
Ööl vastu 14. veebruari murti Tarvastu vallas Ülensi külas sisse töökotta ning varastati murutraktor Stiga, neli valuvelge koos suverehvidega, kaks elektrimootorit, puulõhkumismasin, kompressor. Kahju on 7605 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 10. veebruaril lõi 1984. aastal sündinud naine Võru vallas Parksepa alevikus Karja tänava maja trepikojas tuttavat meest saapaga vastu säärt ning põlvega kõhtu, tekitades kannatanule füüsilist valu.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 13.-14. veebruar varastati Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval sõiduautost Toyota Corolla kettsaag ja perforaator. Kahju on 300 eurot.

14. veebruaril varastati Iisaku alevikus Tartu maanteel eramaja keldrist võsasaag, 20 meetrit kaablit ja pikendusjuhe. Kahju on 600 eurot.

13. veebruaril varastati Maidla vallas Savala külas ettevõtte territooriumil asuvast garaažist tööriistu, keevitusmask, neli akut ja teisi esemeid. Samuti varastati veoautost Volvo automakk, raadiojaam ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments