MarDent Kesklinna Hambakliinik laiendab tegevust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Märtsi keskel avab Haapsalu kaubamajas uue hambaravikabineti MarDent Kesklinna Hambakliinik.

Hambakliiniku laienemist rahastab investeerimislaenu käendusega KredEx. Kliinik investeerib laienemisse ligikaudu 20 000 eurot.

„Laienemise eesmärk on vähendada ravijärjekordi ning pakkuda patsientidele senisest paremini kättesaadavat hambaraviteenust, sealhulgas eelisjärjekorras esmaabi vajavatele patsientidele,“ ütles MarDent Kesklinna Hambakliiniku juhataja Marko Olenko. „Meie eesmärk on kujuneda suurimaks hambaravikliinikuks Läänemaal.“

MarDent Kesklinna Hambakliinik tegutseb Haapsalus 2010. aastast. Kliinikus on 12 töötajat, sealhulgas seitse hambaarsti, kellest kaks on hambaravi eriarstid (ordotont ja parodontoloog). Märtsist lisandub kollektiivi veel üks hambaarst.

KredEx on riigile kuuluv finantsasutus, mis aitab parandada Eesti ettevõtete rahastamisvõimalusi, maandab krediidiriske ja võimaldab inimestel rajada või renoveerida oma kodu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments