Politseisündmused üle Eesti

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 87 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 49 varavastast kuritegu, neist 45 vargust (5 eluruumidest, 3 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 1 inimene. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide vahendamise, 12 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 315 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Tulirelva ebaseaduslik käitlemine
6. veebruaril kella 22 paiku vigastas Koigi vallas 56-aastane relvaluba mitteomav meesterahvas end tema valduses oleva registreerimata tulirelvaga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
6. veebruaril kella 15 paiku löödi Vändra vallas Suurejõe külas Viljandi maanteel korteris 52-aastast naisterahvast.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 2.–6. veebruar tungiti Vändra vallas Tagassaare külas sauna ja puukuuri, kust varastati mitmesuguseid esemeid. Kahju on kokku 160 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 6.–7. veebruar varastati Rapla vallas Uuskülas metsakinnistult kütusevaat koos 130 liitri diislikütusega. Kahju on 174 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
7. veebruaril kella 11.50 paiku teatati politseile, et Telliskivi tänaval tungis autojuht kallale kahele parkimiskontrolörile.

7. veebruaril kella 20.20 paiku teatati politseile, et vabaõhumuuseumi teel tungiti kallale 43-aastasele mehele.

Vargused
7. veebruaril avastati, et Raadiku tänava korterist on varastatud sularaha 2400 eurot.

8. veebruari varahommikul varastati Reimani tänaval asuvast poest kaks karusnahkset kasukat. Kahju kokku vähemalt 8000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
7. veebruaril kella 10.50 ajal teatati politseile, et Tabasalu aleviku eramus tungiti kallale 26-aastasele naisele.

7. veebruaril kella 18 ajal teatati politseile, et Paldiskis tungiti korteris kallale 20-aastasele naisele. Teos kahtlustatakse 48-aastast meest.

Vargused
Ööl vastu 7. veebruari varastati Viimsi vallas Haabneeme alevikus parklas seisnus sõiduautolt neli ratast. Kahjusumma umbes 2000 eurot.

7. veebruaril varastati Saue vallas ettevõtte territooriumilt metallist mahuti väärtusega umbes 500 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine
Politseile laekus teade, et ööl vastu 7. veebruari rünnati Tartus Raatuse tänava maja juures ühte meest ja löödi teda, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Vargused
7. veebruaril päeva jooksul tungiti Tartus Puiestee tänaval sisse korterisse ja varastati 80 eurot sularaha.

Ajavahemikul 4.–6. veebruarini murti Tartus Kalda teel sisse keldrisse ja varastati karaoke muusikakeskus Sanyo, nahktagi ja sõiduauto MB veepump. Kahju on 393 eurot.

Ajavahemikul 31. jaanuar kuni 5. veebruar murti Tartus Metshirve tänaval sisse suvila kuuri ja varastati veepump koos mootoriga ning termosnõu. Kahju on 66 eurot.

Viljandimaa

Vargused
4. veebruaril päevasel ajal varastati Olustvere alevikus Müüri tänava lukustamata riietusruumist rahakott koos 100 euro ja dokumentidega.

7. veebruaril varastati Viljandis Tallinna tänava kaupluses letile unustatud rahakott. Varguses kahtlustatavad isikud on tuvastatud ning nad toimetati politseijaoskonda. Kahju on 140 eurot.

Ööl vastu 6. veebruari tungiti Viljandis sisse Vabriku tänaval maja ette pargitud sõidukisse Opel Astra Caravan ning varastati kaks automakki. Kahju on 30 eurot.

Võrumaa

Vargus
7. veebruaril teatati, et viimase kahe nädala jooksul on Varstu vallas Matsi külas maamaja tühjaks varastatud. Tekitatud kahju on väljaselgitamisel.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 28. jaanuar kuni 7. veebruar varastati Tamsalu linnas Ääsi tänaval maja keldrist muusikakeskus ning sõiduauto jahutusradiaator. Kahju on 100 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 2.–7. veebruar varastati Kohtla-Järvel Niidu tänaval garaažist neli rehvi, kaks akud ja paadimootor. Kahju on 2750 eurot.

6. veebruaril kell 22.35 varastati Kohtla-Järvel Kukruse linnaosas Paate tänaval tanklast 6000 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 6.–7. veebruar varastati Avinurme alevikus Võidu tänaval garaažist tööriistu. Kahju on 586 eurot.

Ajavahemikul 6.–7. veebruar varastati Iisaku alevikus Tartu maanteel garaažist akutrell, elektrilööktrell, ketaslõikur, tikksaag ning sõiduautost varastati autovõtmed puldiga. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 7. veebruarit varastati Jõhvis Kutse tänavale pargitud sõiduautost Volkswagen Caravelle spordikott spordivarustusega, tööriistakast instrumentidega ning karp elektritöö instrumentidega. Kahju on 770 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments