Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 77 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist, 41 varavastast kuritegu, neist 37 vargust (6 eluruumidest, 5 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest.

Tabati 3 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 4 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 277 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 9 välismaalast, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikul 3.–17. jaanuar tungiti Noarootsi vallas Tahu külas talu abihoonesse ja varastati kaks muruniidukit, trimmer, saekiiver, saetraksid, mootorsaag ning nurgasaag. Kahju on 1200 eurot.

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 15.–16. jaanuar tungiti Koigi vallas Sõrandu külas sõidukisse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. jaanuaril löödi Pärnus Suur-Sepa tänaval hoovis 21-aastast noormeest.

Vargus
Ööl vastu 17. jaanuarit tungiti Pärnus Savi tänaval ettevõtte territooriumile ja varastati metallesemeid. Kahju on 200 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine
17. jaanuaril kella 2.30 ajal teatati politseile, et Viru tänaval tungiti kallale 20-aastasele mehele.

Kehalised väärkohtlemised
17. jaanuaril kella 4.50 ajal teatati politseile, et Telliskivi tänava korteris tungiti terariistaga kallale 41-aastasele mehele. Asjaolude selgitamiseks toimetati politseijaoskonda 27- ja 23-aastane mees.

17. jaanuaril kella 17.30 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 35-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 34-aastane mees.

Harjumaa

Vargus
17. jaanuaril avastati, et Kernu vallas on suvilast varastatud tööriistu, aiaposte ja muid metallesemeid. Kahju kokku vähemalt 150 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus
Ööl vastu 17. jaanuari varastati Rõngu vallas Käärdi alevikus Kaseküla tänaval töökoja territooriumil seisnud autotõstukist 55 l bensiini.

Valgamaa

Vargus
Ööl vastu 17. jaanuari varastati Valgas Pargi tänava maja eest firmalogodega halli värvi Brentex-treiler registrinumbriga 175 GR. Kahju on 750 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 14.–17. jaanuar varastati Tapa linnas Tähe tänaval eramust õmblusmasin, elektrimootor, 12-osaline serviisikomplekt, metalli lõikekettad ja riideesemeid. Kahju on 763 eurot.

Ajavahemiku 16.–17. jaanuar varastati Kadrina vallas Viitna külas Tallinna–Narva maanteel 14 plastist punavalget tähist. Esialgne kahju on 560 eurot.

Ajavahemikul 16.–17. jaanuar varastati Rakvere vallas Tõrremäe külas Haljala teel garaažist audiotehnikat ning aku. Kahju on 680 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
12. jaanuaril kella 17 ajal varastati Jõhvis Rakvere tänaval kaupluses 55-aastase naise taskust rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 290 eurot.

Ajavahemikul 13.–14. jaanuar varastati Sillamäel Kalda tänaval maja korterist 100 vahtplastist plaati. Kahju on 80 eurot.

Ajavahemikul 16.–17. jaanuar varastati Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval maja juurde pargitud sõiduautost Citroën Berlingo tööriista kohver ja elektrikaablid. Kahju on 250 eurot.

17. jaanuaril avastati, et Kiviõlis Vabaduse puiesteele pargitud veoautost MAN on varastatud 94 liitrit diislikütust. Kahju on 130 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments