Ööpäeva politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 98 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 59 varavastast kuritegu, neist 52 vargust (13 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 268 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 1 piirirežiimi rikkumine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Röövimine
7. jaanuaril kella 21.30 paiku tungiti Pärnus Riia maanteel kallale 53-aastasele naisele ning varastati rahakott sularaha ja isiklike dokumentidega.

Raplamaa

Vargused
Detsembri jooksul tungiti Kohila vallas Aespa alevikus Nõgese tänaval suvemajja ja varastati elektrilisi tööriistu ning pikendusjuhe. Kahju on 185 eurot.

8. jaanuaril kella 6 ja 13 vahel tungiti Kohila vallas Salutaguse külas Põllu teel korterisse ja varastati tehnikat, ehteid ning tubakatooteid. Kahju on 2213 eurot.

Saaremaa

Vargus
5. jaanuaril kella 2 paiku varastati Kuressaares Kauba tänaval toitlustusasutuses rahakott sularaha ja isiklike dokumentidega. Kahju on 128 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
8. juunil kella 12.30 ajal teatati politseile, et Lõime tänava korteris tungiti kallale 46-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 43-aastane mees.

9. jaanuaril kella 00.55 paiku teatati politseile, et Kärberi tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 51-aastane mees.

9. jaanuaril kella 2.15 ajal teatati politseile, et Sauna tänaval tungiti kallale 26-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 8. jaanuari varastati Maisi tänaval seisnud autolt küljepeeglid. Kahju kokku 1600 eurot.

8. jaanuaril varastati Sinimäe tänava korterist teler, kodukino, sülearvuti, kaks kõvaketast, käekott sularaha ja dokumentidega, väärisesemeid ja alkoholi. Kahju kokku 1630 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
8. jaanuaril kella 19 paiku teatati politseile, et Paldiski korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 41-aastane mees.

8. jaanuaril kella 20.20 ajal teatati politseile, et Maardus Ringi tänava korteris tungiti kallale 31-aastasele mehele.

8. jaanuaril teatati politseile, et kella 16.30 paiku tungiti Rae vallas Peetri alevikus liikluses tekkinud tüli käigus kallale 38-aastasele veoautojuhile.

Vargus
Ööl vastu 7. jaanuari varastati Aegviidus kuurist mootorsaag väärtusega 100 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Omavoliline sissetung
8. jaanuaril teatati sissemurdmisest maamajja Räpina vallas Linte külas Tammiste teel. Majas viibinud isikud peeti kinni.

Tartumaa

Vägivald avalikku korda kaitsva isiku suhtes
Ööl vastu 9. jaanuari ründasid kaks agressiivset meest Tartus Turu tänava lõbustusasutuses turvatöötajaid, tekitades neile füüsilist valu ja ühele tervisekahjustuse.

Vargus
Ööl vastu 9. jaanuari murti Tartus Betooni tänaval sisse kauplusse ning varastati GPS-seadmeid.

Valgamaa

Vargus
7. jaanuaril teatati sissemurdmisest majja Pukas Valla teel. Varastati 133 eurot sularaha ja õlut. Kahju on 140 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 4.–8. jaanuar varastati Haljala vallas Aasperes tee äärest haagismaja Solifer Soome registrimärgiga PVH-122. Kahju on 870 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 30. detsember kuni 8. jaanuar tungiti Sillamäel osaühingu Sputnik aiamajja, kust varastati elektriahi ja teisi esemeid. Kahju on 69 eurot

Ajavahemikul 5.–8.jaanuar murti Kohtla-Järvel Uuel tänaval korterisse, kust varastati gaasipliit, toalill ja teisi asju. Kahju on 345 eurot.

Ajavahemikul 7.–8. jaanuar varastati Lüganuse alevikus Papli tänaval korterist 100 eurot ja baarikapist alkoholi. Kahju on 137 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments