1

Haapsalu suveetenduse muusika autor üllitas lasteraamatu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu tänavuse suveetenduse “Mängime Valget Daami” muusika autorilt Myrakalt ehk Üllar Priksilt ilmus aasta algul lasteraamat “Mida mustikat?!? ehk Kapten Pooliku maja saladus”.

Tutvustuse kohaselt on tegemist muheda looga nii lastele kui ka nende vanematele, mis räägib õunapuu otsa kolinud muusikalembese hobuse Mauno ja kuraasika varese Meeme ning mahajäetud maja isevärki elanike naljakatest juhtumustest.

“Lõbus ja põnev lasteraamat, mis on fifti-siksti lastevanemate kasuks vormistatud. Teksti väntas kokku Myrakas ja pildid kudus Kristi. Hea lugemine kõigile oskajaile. :)” kirjutab raamatu kohta Myrakas ise.

“Valge Daami” proovide ajal tehtud intervjuud Myrakaga saab lugeda siit.

Suvises Haapsalus töötamisest kirjutab Myrakas oma blogis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
mulgitar
mulgitar

myrakas on muhe vana!

wpDiscuz