Valge Daami etendus ja Nick Cave’i kontsert olid augustis piletimüügi esikümne hulgas

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti juhtiva piletimüügikeskkonna Piletilevi statistika järgi olid piletiostjad augutis spordi lainel, ostes kõige rohkem pileteid Paide Linnameeskonna ja RSC Anderlechti vutikohtumisele, vahendas Postimees.

Piletite müügitabeli ja kaheksas oli Haapsalu Valge Daami suvelavastus “Viirastus” ja kümnes Nick Cave & The Bad Seeds kontsert Haapsalu piiskopilinnuses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ajalugu
1 aasta tagasi

ikka pidutseti enne katku