Kanepi loodab võistelda veebruaris

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti esireketi Kaia Kanepi kannad on paranenud hästi, kuid Australian Open jääb siiski ilmselt vahele, kirjutab Eesti Päevaleht.

Eile võttis Kaia Kanepi üle pooleteise kuu taas väljakul reketi kätte. „Väga mõnus tunne oli,” naeris oktoobri lõpus Soomes doktor Sakari Orava juures kandade operatsioonil käinud Eesti esireket. Võistlustulle loodab ta naasta veebruaris, aasta esimene suurturniir Australian Open jääb praeguste plaanide kohaselt kindlasti vahele.

„Olen hästi paranenud: kõndida saan korralikult, vaid trepist allatulek on vaevaline,” rääkis Kanepi, kes on see-eest saanud kõvasti treenida ülakeha ja ka jõusaalis rattaga sõita. Sama mudeli järgi soovib ta taastumist jätkata ka Tais, kuhu ta kaheks nädalaks laagrisse sõidab. Laagri peamine eesmärk ongi vahelduseks natukenegi soojas kliimas olla.

Kahe nädala pärast peaksid arsti plaanide kohaselt olema jalad nii heas korras, et on võimalik joosta. Detsembri lõpus loodab tänavu kaks WTA turniiri võitnud Kanepi juba regulaarseid tennisetreeninguid alustada ja jaanuaris täisjõuga mängida.

Kanepi ütleb, et on juba nii kaua tennist mänginud, et paus ei pannud teda kohe muretsema. Kanepi kinnitab, et tahab juba väga nii mängida kui ka treenida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments