1

Rooslepa kabeli juurde ehitusjäätmeid toonud ettevõtja koristas hunniku

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Eilne probleem, kus Rooslepa kabeli parklat oli kasutatud ehitusjäätmete ladustamise kohana, on lahendatud.

“Hommikul kell 9 oli plats täitsa puhas, polnud jälgegi näha,” ütles vallavanem Annika Kapp.

Noarootsi valda jõudnud info põhjal ei toodud ehitusjäätmeid parklasse kurjade kavatsustega, vaid ettevõtja kasutas kabeli parklat ajutise laoplatsina. Kuna ta aga oli jätnud oma teo vallaga kooskõlastamata ning vald ei olnud tema plaanidest teadlik, kerkiski üles pahandus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass
Sass

JOKK värk!

wpDiscuz