Peeter Tishler mõtleb EOK peasekretäriks kandideerimisele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Üleeile kuulutas Eesti Olümpiakomitee välja konkursi peasekretäri kohale. Tänane Eesti Päevaleht küsib spordijuhtimisega sina peal olevailt inimestelt, kas nad on otsustanud peasekretäri töö nimel võitlusse asuda.

Tuleb välja, et peasekretäriks kandideerimise peale mõtlevad Riho Soonik, Marek Kaleta ja haapsallane Peeter Tishler.

“Mingeid samme astunud või ettevalmistusi ma teinud ei ole, kuid ausalt öeldes selline mõte on peast läbi käinud küll,” kinnitas kergejõustikku ja Audentese spordiklubi juhtinud ja äsja EOK esindajate kogusse valitud Tishler.

Tishler arvab, et vastab nõutud kriteeriumidele. “Peasekretär peab olema hea suhtleja, sporisõbralik ja laialdaste huvidega. Selleks et juhtida suurt spordiorganisatsiooni, ei pea teadma kõrgushüppetehnikat,” ütleb ta.

Päevaleht möönab, et Tishleril on tõepoolest nii suur tutvusringkond kui ka ulatuslikud sidemed eri valdkondades. Näiteks kuulub tema vend Veiko Tishler, kellega koos ta on korraldanud rahvusvahelisi võistlusi, Äripäeva andmetel viiesaja Eesti rikkama inimese sekka. Ka on Peeter Tishleril kolmeaastane koostöökogemus EOK presidendi Neinar Seliga, kellega koos ta juhtis aastatuhandevahetusel kergejõustikuliitu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments