0

Välishindajad kontrollivad Haapsalu noorsootöö taset

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Välishindajad kontrollivad neljapäeval Haapsalu noorsootöö kvaliteeti.

Haapsalu linna haridusosakonna juhataja Mari-Epp Tähe sõnul peaks peale hindamist selguma, mis meil on noorsootöös hästi ning millele tasuks rohkem tähelepanu pöörata.

„Tänu hindamisele saame noorsootöö hetkeolukorra kaardistatud ja olla täpsemad edasisi tegevusi planeerides,“ sõnas Täht.

Hindamisi viiakse samal ajal läbi ligi 40 omavalitsuses Eestis. Noorsootöö kvaliteedi hindamismudeli töötas välja koos noortevaldkonna partneritega Eesti Noorsootöö Keskus, mis ühtlasi ka koordineerib hindamisi üle Eesti, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Hindamismudeli alusel saab kohalik omavalitsus kaardistada noorsootöö tugevusi ja arendamist vajavaid valdkondi. Tulemuste põhjal on võimalik planeerida edasist arengut ning jälgida edusamme.

Välishindamise tulemused ja ettepanekud peaksid selguma neljapäeval kell 15 linnavalitsuses toimuval arutelul, kuhu on kõik huvilised oodatud. Haapsalu enesehindajate ja välishindajate poolt kokku pandud lõplik tulemus avaldatakse aasta lõpuks.

Noorsootöö kvaliteedi hindamist toetatakse haridus- ja teadusministeeriumi noorteosakonna algatatud ja Eesti Noorsootöö Keskuse elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine“ raames. Programmi rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi ja riikliku struktuuritoetuse perioodi 2007−2013 vahenditest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz