0

"Tarekese" poiss heitis Kanterist pikema kettakaare

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Olümpiasangar rääkis, et talle meeldisid väiksena kõige rohkem mängud, kus sai teiste lastega jõudu katsuda: "Võidutunne oli kõge magusam tunne." Foto: Arvo Tarmula

Täna näitas olümpiasangar Gerd Kanter Haapsalu lasteaia “Tareke” lastele, kuidas heita ketast võimalikult kaugele.

“Minu isiklik rekord on umbes kuus selle saali pikkust,” rääkis Kanter tema jaoks meisterdatud heiteringis ketast viibutades.

Lapsed heitsid Kanteri juhendamisel omameisterdatud kettaid, keeruline hoovõtuks pöörlemine tuli kõigil hästi välja. Maha ei saa vaikida ka Kiisude rühma Robi pikemat kettakaart kui olümpiasangari näidatu.

Lapsed rääkisid Kanterile, millist sporti nemad armastavad teha: karated, joosta, võimelda ja pallimänge mängida. “Proovida tulebki erinevaid alasid, sest kunagi ei tea, milline on just sinu jaoks see õige,” julgustas kettaheitja tulevasi sportlasi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz