0

Vormsi kool pidas õpetajate päeva

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vaatamata sellele, et õpetajaks olemine pakub igal päeval töörõõmu, avastushetki, pidevat loomeallikana pulbitsemist, sai õpetajapäev Vormsi kooliperele vahva.

Päev enne õpetajate päeva, neljapäeval, tutvusid Vormsi kooli vanemate klasside õpilased ja õpetajad Uuemõisa kutsehariduskeskusega. Meile jättis kool armsa mulje – head õppe- ja elamistingimused, huvilised õpilased, nobedad õpetajad.

Samal pärastlõunal osalesid Vormsi õpetajad Haapsalu kultuurikeskuses motivatsioonipäeva koolitusel ja pidulikul õpetajate tänuüritusel.

Reedel said meie kooli 8.–9. klassi õpilastest tõelised õpetajad ning algas õppetöö nagu igal teisel päeval. Lisete Kokk ja Kaisa Valm selgitasid 1.–2. klassis loodusõpetust, Raimond Sarapuu sai matemaatikaõpetaja rolli 5.–6. klassis.

Hoidsime meeles meie endiseid auväärt õpetajaid: õpilased kinkisid omavalmistatud kaardid Liina ja Olev Piirsalule ning Ilona Urvile. Vormsi sajanditaguste pedagoogide, loodusteadlaste K. Kreegi ja J. Spuhl-Rotalia hauakalmule istutas koolipere lille.

Pidupäevale sai punkt teadmiste proovis – Kaisa Valmi ettevalmistatud viktoriinis, mille napilt kaalusid üles õpetajad. Vihmane ja tuuline ilm ei soosinud spordivõistlusi.

Meelespidamise eest tänusõnad vallavalitsusele!

Malle Hokkonen,
Vormsi kooli õpetaja


Fotodel:

Lisete Kokk ja Kaisa Valm tundi andmas
Õnnitlused Liina ja Olev Piirsalule

Fotod: erakogu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz