Arutelude sari “Meie Euroopa” alustab täna Haapsalust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna saab Haapsalus avalöögi üritustesari “Meie Euroopa”, mille raames arutletakse kümnes Eesti maakonnas tippasjatundjate eestvedamisel Euroopas oluliste teemade ja Eesti seisukohtade üle.

Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhi Hannes Rummu sõnul on Eesti juba kaheksa aastat Euroopa Liidu liige ja sellega kaasnevad võimalused nagu lihtne piiriületus või võimalus minna tööle teise liikmesriiki on juba enesestmõistetavaks muutunud.

“Euroopa Liit on tugev siis, kui liikmesriigid tegutsevad koos ja nõrk siis, kui iga riik kisub tekki enda peale. Nüüd, kus võlakriis räsib Euroopa majandust, on koostöö vajadus eriti selgelt tuntav ning muidugi peame ka Eestis selgitama, mida see meile tähendab,” selgitas Rumm.

Meie Euroopa esimesel avalikul üritusel arutleb ajakirjanik ja analüütik Erkki Bahovski teemal “Meie Euroopa – kas kriisi lõpusirgel?”. Täna kell 11 on kõik oodatud Haapsalu kultuurikeskusse tasuta loengule.

Sarja järgmine arutelu toimub 16. oktoobril kell 11 Rakveres Lääne-Virumaa keskraamatukogus.

“Meie Euroopat” korraldavad riigikantselei, Euroopa Komisjoni esindus Eestis ja Euroopa parlamendi infobüroo Eestis.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tasuta
9 aastat tagasi

ww.e24.ee/1000088/anonymouse-hakkerid-ahvardavad-eestit-runnata