Järgmisel nädalal alustab ajateenistust 41 Läänemaa noormeest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Järgmisel nädalal oodatakse kaitseressursside ameti kutsel ajateenistusse 41 Läänemaa kutsealust. Noormehed asuvad teenistusse peamiselt vahipataljonis ja Kaitseväe logistikakeskuse logistikapataljonis, teatas kaitseressursside ameti pressiesindaja.

Kogu Eestist kutsutakse oktoobri teisel nädalal põhikutsega ajateenistusse ligikaudu 1400 kutsealust. Noormehed asuvad ajateenistuskohustust täitma staabi- ja sidepataljonis, kaitseväe logistikakeskuse logistikapataljonis, 1. jalaväebrigaadi tagalapataljonis, pioneeripataljonis, suurtükiväepataljonis, Viru jalaväepataljonis, õhutõrjepataljonis, vahipataljonis ja Kuperjanovi jalaväepataljonis.

Ajateenistuskohustuse täitmisele kutsutakse kolm korda aastas: jaanuaris, juulis ja oktoobris. 2012. aastal näeb kaitseministri määrus ette 3141 kutsealuse ajateenistusse kutsumise.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments