1

Haapsalu luteri kogudus sai kodulehe

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Tänasest on avatud Haapsalu Püha Johannese koguduse kodulehekülg.

„Koguduse liikmed saavad siit vajalikku informatsiooni ja huviline saab tuttavaks meie kaastöölistega, koguduse pere ja tegemistega,” ütleb koguduse õpetaja praost Tiit Salumäe oma tervituses.

Koduleheküljelt leiab teavet talituste ja koguduse tegemiste kohta, sõpruskoguduste ja koostööpartnerite kohta; avaldada arvamust ja esitada küsimusi. Kodulehelt saab lugeda ka 2008. aasta septembrist kord kuus ilmuvat koguduse kuukirja Johannese Sõnumid.

Tehnilise töö tegi Riina Sildvee konsistooriumist. Sisu valmistas ette töörühm, kuhu kuulusid koguduse õpetajad Kristel Engman ja Tiit Salumäe, koguduse töötegijad Kristi Ainjärv ja Lydia Kalda. Kodulehe uuendamine ja uudiste lisamine jääb Tiit Salumäe ja Lydia Kalda peale.

Haapsalu koguduse koduleht avaneb haapsalu.eelk.ee.

Lääne praostkonnas on veel oma koduleht Kullamaa, Lääne–Nigula, Mihkli, Märjamaa, Noarootsi ja Ridala kogudusel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
?
?

Milles uudis?

wpDiscuz