0

Kanepi mängib veerandfinaalis homme Bertensiga

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi vastane Seouli tenniseturniiri veerandfinaalis on maailma edetabeli 63. mängija, hollandlane Kiki Bertens.

Täna on Kanepil turniiril puhkepäev. Eile vaatas ta võimalike vastaste mänge. „Hollandlase mängust ei tea veel midagi,” tunnistas ta oma koduleheküljel.
„Täna oli igatepidi parem kui eile, närvis ma täna ei olnud. Arvan, et mängisin kokkuvõttes paremini kui eile. Tundsin, et mängu edenedes hakkasin üha paremini mängima. Samas oli vastane ka tasemel, pidin ise hästi mängima, et võita,” ütles ta pärast võitu Voskoboeva üle.

„Kõige paremad mängutingimused täna ei olnud. Tuul keerutas vahepeal päris palju. Paar punkti oli tuulevaikne, siis sain aru, et kui mõnus oleks mängida ilma tuuleta. Tuule tõttu üritasin rohkem topsiga mängida, esimest servi rohkem vindiga sisse saada,” lisas Kanepi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz